Opinie KT-EXTRA

Opinie
potwierdzone Certyfikatem Zaufania Klientów
Certyfikat Honaro jest świadectwem rzetelności firmy, wystawianym przez jej prawdziwych klientów. Opinie na Honaro mogą wystawiać wszyscy zweryfikowani klienci, którzy korzystali z usług czy produktów firmy. Na wystawione opinie, firma nie ma wpływu, nie może ich edytować ani usuwać.
Anna Mieszawska

Anna Mieszawska

pozytywna
2017-07-05 21:52:44
Pani Magda jest niesamowitą, energiczną i co najważniejsze pełną pasji kobieta. Zaraża swoim entuzjazm i podejściem do tańca. Potrafi pokazać, że taniec to coś więcej.
Adam Puh

Adam Puh

pozytywna
2017-06-25 22:42:48
Rewelacyjne podejście do uczestników kursu, pełne zaangażowanie i profesjonalizm - to cała Pani Magda, z którą mieliśmy zajęcia. Na zajęciach nauczyliśmy się naprawdę dużo i dzięki nim udało nam się przygotować dobrze do pierwszego tańca weselnego. Polecam w 100\%.
Żaneta Mazurek

Żaneta Mazurek

pozytywna
2017-06-16 20:37:46
Pamiętam, jak pierwszy raz zobaczyłam panią Magdalenę na targach ślubnych. Wyglądała jak gwiazda, błyszczała w tańcu i ślicznie tańczyła. Czułam od niej pewność siebie oraz wielką charyzmę. Poszliśmy z narzeczonym na zajęcia "Tańca ślubnego". Nie zawiodłam się. Wielka charyzma, serce i oddanie, a do tego niesamowita umiejętność nauki tańca. Bardzo uprzejma i cierpliwa osoba. Oczarowała nas tańcem. Pokochałam taniec. Serdecznie polecam tę szkołę tańca wszystkim, a szczególnie ludziom, którzy myślą, że nie potrafią nauczyć się tańczyć. Dziękuję także pani Magdalenie za całą naukę oraz "zarażenie" miłością do tańca. Każde zajęcia sprawiają mi dużą radość.
Paweł Ficek

Paweł Ficek

pozytywna
2017-06-16 20:14:12
Mimo tego, że słuch mam jakby słoń mi na ucho nadepnął to udało nauczyć się mnie tańca.
Anna Wiśniewska

Anna Wiśniewska

pozytywna
2017-06-10 21:28:04
Wspaniała szkoła tańca, zdecydowanie godna polecenia. Pani Magda jest doskonałą instruktorką, potrafi wytworzyć na zajęciach świetną, luźną atmosferę w której miło się pracuje nad tańcem. Pomimo tego, że zajęcia są grupowe, Pani Magda bacznie obserwuje każdą parę, traktuje indywidualnie, służąc wskazówkami, co i jak poprawić. Nauczyliśmy się bardzo wiele i z wielką przyjemnością będziemy kontynuować tę naukę w szkole tańca KT-Extra.
Piotr Nowak

Piotr Nowak

pozytywna
2017-06-10 21:20:40
Świetna szkoła tańca. Prowadząca ją Pani Magda ma znakomite podejście do nauczania. Ma bardzo indywidualne podejście do każdej pary. Dzięki niej w krótkim bardzo wiele się nauczyłem startując od zera.
Monika Za

Monika Za

pozytywna
2017-06-07 22:11:57
Szczerze polecam Szkołę Tańca Kt-extra. Bardzo wysoki poziom instruktorski (kadra z pasją), dogodne warunki do ćwiczeń oraz dobra lokalizacja. Zawsze z niecierpliwością czekam na dni w których odbywają się treningi. Pomimo zajęć grupowych, trenerzy podchodzą w tzw. międzyczasie indywidualnie do każdej z par, zwracają uwagę na elementy wymagające doskonalenia i motywują do ciągłego rozwoju w tańcu.
Kamil Za.

Kamil Za.

pozytywna
2017-06-07 22:02:50
Od ponad roku stale uczęszczam do Szkoły Tańca Kt-extra. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że zajęcia prowadzone są przez bardzo kompetentną kadrę. Trenerzy sumiennie podchodzą do każdego z uczestników, ucząc jak należy prowadzić (i być partnerami) w tańcu. Technika w poszczególnych tańcach rozkładana jest na czynniki pierwsze, dzięki czemu można od początku wyrabiać w sobie nawyki wpływające na całościowy efekt, który z zadowoleniem można obserwować w miarę praktyki. Bardzo sobie cenię ciepłą atmosferę oraz doborowe towarzystwo, które towarzyszą treningom tańca.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:55:27
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Michał Gabrysz

Michał Gabrysz

pozytywna
2017-06-05 21:12:56
Jestem zadowolony z zajęć. W porównaniu do innych wrocławskich szkół szkoła wypada zdecydowanie lepiej, zwłaszcza ze względu na zaangażowanie prowadzących i ich profesjonalizm.
Lucyna Pachciarz

Lucyna Pachciarz

pozytywna
2017-06-05 21:04:58
Polecam szkołę KT-Extra zarówno tym , którzy chcą się nauczyć choreografii do pierwszego tańca, jak i tym którzy chcą się po prostu uczyć tańczyć i dobrze bawić. p. Magda profesjonalnie podchodzi do każdej lekcji - uczy nie tylko kroków, ale także techniki i choreografii. Nie wiem czy jest w stanie nauczyć tańczyć każdego, ale na pewno jest na dobrej drodze.... :) Potrafi dostosować zajęcia do poziomu uczestników i cierpliwie tłumaczyć wszystkie elementy. W porównaniu do innych szkół zaplecze i wielkość sali jest na b. dobrym poziomie.
Rafał Walinowicz

Rafał Walinowicz

pozytywna
2017-06-05 10:11:41
Rewelacyjna szkoła tańca. Świetna lokalizacja (łatwy dojazd, gwarantowane miejsce parkingowe). Trenerzy robią świetną robotę. Gorąco wszystkim polecam!
Rafał Walinowicz

Rafał Walinowicz

pozytywna
2017-06-05 10:11:39
Rewelacyjna szkoła tańca. Świetna lokalizacja (łatwy dojazd, gwarantowane miejsce parkingowe). Trenerzy robią świetną robotę. Gorąco wszystkim polecam!
Rafał Walinowicz

Rafał Walinowicz

pozytywna
2017-06-05 10:11:29
Rewelacyjna szkoła tańca. Świetna lokalizacja (łatwy dojazd, gwarantowane miejsce parkingowe). Trenerzy robią świetną robotę. Gorąco wszystkim polecam!
Tomasz Jagodziński

Tomasz Jagodziński

pozytywna
2017-06-04 19:27:29
Dzięki zajęciom w KT-Extra odkryłem, że nie jest ze mnie taki kołek jak myślałem do tej pory. Pewność i pasję jaką ma Pani Magda w czasie prowadzenia zajęć przenosi się na trenujących. Nie wierzyłem, że czegoś się nauczę, a oprócz nauki choreografii do pierwszego tańca - była to super zabawa i świetny czas spędzony w super towarzystwie. Profesjonalizm, pasja, podejście do klienta na najwyższym poziomie. Wciąż żałuję, że to tak krótko trwało. Polecam na 100\% zwłaszcza jeśli chodzi o naukę pierwszego tańca.
Magdalena Jagodzińska

Magdalena Jagodzińska

pozytywna
2017-06-04 19:18:57
Polecam tą szkołę tańca wszystkim. Profesjonalne podejście do klientów, dla których było to pierwsze spotkanie z nauką tańca i choreografii. Pani Magdalena to pełna pasji tancerka i kompetentna nauczycielka. Partnerskie podejście do klientów oraz świetne sposoby motywacji. Nawet osoby pt. 'ja nie umiem tańczyć' odnajdą się na zajęciach zarówno grupowych, jak i indywidualnych. Choreografia na pierwszy taniec pierwsza klasa. Polecam :)
Marta Kaśkos

Marta Kaśkos

pozytywna
2017-06-03 22:14:26
Prowadząca wykazuje się niezwykłym profesjonalizmem, dobrą organizacją czasu pracy oraz właściwym podejściem do klienta.
Ola Kowalska

Ola Kowalska

pozytywna
2017-05-31 16:01:31
Zajęcia bardzo fajne, nawet dla tych co mają dwie lewe nogi. Dodatkowo to naprawdę świetna zabawa!
Wiola Kapała

Wiola Kapała

pozytywna
2017-05-25 12:00:06
Profesjonalni instruktorzy tańca i nie tylko :) Dbają o każdy szczegół zarówno w nauczaniu jak i zadowoleniu kursantów. Najlepsza szkoła tańca we Wrocławiu! POLECAM!
Karol Ułanowski

Karol Ułanowski

pozytywna
2017-05-18 11:41:20
Na naukę tańca w kt-extra chodziłem ponad 1,5 roku i jestem z nich bardzo zadowolony. Po pierwsze super zabawa i atmosfera, a po drugie jestem bardzo zadowolony bo poznałem bardzo duży przekrój różnych tańców. Dziękuję szkole tańca Kt-Extra!
Tomasz Golec

Tomasz Golec

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Zajęcia prowadzone w bardzo miłej atmosferze. Pani Magda jest profesjonalistką z poczuciem humoru oraz bardzo dobrym podejściem do klienta. Polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć tańczyć, a przy okazji miło spędzić czas.
Magda Malicka

Magda Malicka

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
 Ciekawy wybór zajeć tanecznych. Miła obsluga , oczekiwania spełnione. Cena zajeć moglaby być niższa
*l***a*...

*l***a*...

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Zajęcia bardzo nam się podobają. Czujemy z narzeczonym, że naprawdę dużo nam dają. Dzięki nim czujemy się dużo pewniejsi w tańcu. Prowadząca zwraca nam uwagę na szczegóły, nie pokazuje jedynie suchych kroków z czym spotkaliśmy się w innej wrocławskiej szkole tańca. Dodatkowo Pani Magda posiada wspaniałe poczucie humoru dzięki czemu zajęcia nigdy nie są nudne. Jesteśmy na tyle zadowoleni, że postanowiliśmy kontynuować naukę tańca również po ślubie.
Katarzyna Tomczak

Katarzyna Tomczak

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
 Bardzo miło wspominam kurs tańca. Zajęcia były prowadzone w bardzo miłej atmosferze i przez profesjonalistów.