Opinie KT-EXTRA

Opinie
potwierdzone Certyfikatem Zaufania Klientów
Certyfikat Honaro jest świadectwem rzetelności firmy, wystawianym przez jej prawdziwych klientów. Opinie na Honaro mogą wystawiać wszyscy zweryfikowani klienci, którzy korzystali z usług czy produktów firmy. Na wystawione opinie, firma nie ma wpływu, nie może ich edytować ani usuwać.
Anna Mieszawska

Anna Mieszawska

pozytywna
2017-07-05 21:52:44
Pani Magda jest niesamowitą, energiczną i co najważniejsze pełną pasji kobieta. Zaraża swoim entuzjazm i podejściem do tańca. Potrafi pokazać, że taniec to coś więcej.
Adam Puh

Adam Puh

pozytywna
2017-06-25 22:42:48
Rewelacyjne podejście do uczestników kursu, pełne zaangażowanie i profesjonalizm - to cała Pani Magda, z którą mieliśmy zajęcia. Na zajęciach nauczyliśmy się naprawdę dużo i dzięki nim udało nam się przygotować dobrze do pierwszego tańca weselnego. Polecam w 100\%.
Żaneta Mazurek

Żaneta Mazurek

pozytywna
2017-06-16 20:37:46
Pamiętam, jak pierwszy raz zobaczyłam panią Magdalenę na targach ślubnych. Wyglądała jak gwiazda, błyszczała w tańcu i ślicznie tańczyła. Czułam od niej pewność siebie oraz wielką charyzmę. Poszliśmy z narzeczonym na zajęcia "Tańca ślubnego". Nie zawiodłam się. Wielka charyzma, serce i oddanie, a do tego niesamowita umiejętność nauki tańca. Bardzo uprzejma i cierpliwa osoba. Oczarowała nas tańcem. Pokochałam taniec. Serdecznie polecam tę szkołę tańca wszystkim, a szczególnie ludziom, którzy myślą, że nie potrafią nauczyć się tańczyć. Dziękuję także pani Magdalenie za całą naukę oraz "zarażenie" miłością do tańca. Każde zajęcia sprawiają mi dużą radość.
Paweł Ficek

Paweł Ficek

pozytywna
2017-06-16 20:14:12
Mimo tego, że słuch mam jakby słoń mi na ucho nadepnął to udało nauczyć się mnie tańca.
Anna Wiśniewska

Anna Wiśniewska

pozytywna
2017-06-10 21:28:04
Wspaniała szkoła tańca, zdecydowanie godna polecenia. Pani Magda jest doskonałą instruktorką, potrafi wytworzyć na zajęciach świetną, luźną atmosferę w której miło się pracuje nad tańcem. Pomimo tego, że zajęcia są grupowe, Pani Magda bacznie obserwuje każdą parę, traktuje indywidualnie, służąc wskazówkami, co i jak poprawić. Nauczyliśmy się bardzo wiele i z wielką przyjemnością będziemy kontynuować tę naukę w szkole tańca KT-Extra.
Piotr Nowak

Piotr Nowak

pozytywna
2017-06-10 21:20:40
Świetna szkoła tańca. Prowadząca ją Pani Magda ma znakomite podejście do nauczania. Ma bardzo indywidualne podejście do każdej pary. Dzięki niej w krótkim bardzo wiele się nauczyłem startując od zera.
Monika Za

Monika Za

pozytywna
2017-06-07 22:11:57
Szczerze polecam Szkołę Tańca Kt-extra. Bardzo wysoki poziom instruktorski (kadra z pasją), dogodne warunki do ćwiczeń oraz dobra lokalizacja. Zawsze z niecierpliwością czekam na dni w których odbywają się treningi. Pomimo zajęć grupowych, trenerzy podchodzą w tzw. międzyczasie indywidualnie do każdej z par, zwracają uwagę na elementy wymagające doskonalenia i motywują do ciągłego rozwoju w tańcu.
Kamil Za.

Kamil Za.

pozytywna
2017-06-07 22:02:50
Od ponad roku stale uczęszczam do Szkoły Tańca Kt-extra. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że zajęcia prowadzone są przez bardzo kompetentną kadrę. Trenerzy sumiennie podchodzą do każdego z uczestników, ucząc jak należy prowadzić (i być partnerami) w tańcu. Technika w poszczególnych tańcach rozkładana jest na czynniki pierwsze, dzięki czemu można od początku wyrabiać w sobie nawyki wpływające na całościowy efekt, który z zadowoleniem można obserwować w miarę praktyki. Bardzo sobie cenię ciepłą atmosferę oraz doborowe towarzystwo, które towarzyszą treningom tańca.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:18
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:18
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:18
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:18
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:18
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:18
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:18
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:18
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:18
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:17
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:17
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:17
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:17
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:17
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:17
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

pozytywna
2017-06-06 21:58:17
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.