Opinie KT-EXTRA

Opinie
Certyfikowane opinie Honaro
Opinia:
pozytywna
Pani Magda jest niesamowitą, energiczną i co najważniejsze pełną pasji kobieta. Zaraża swoim entuzjazm i podejściem do tańca. Potrafi pokazać, że taniec to coś więcej.
2017-07-05 21:52:44
Anna Mieszawska

Anna Mieszawska

Opinia:
pozytywna
Rewelacyjne podejście do uczestników kursu, pełne zaangażowanie i profesjonalizm - to cała Pani Magda, z którą mieliśmy zajęcia. Na zajęciach nauczyliśmy się naprawdę dużo i dzięki nim udało nam się przygotować dobrze do pierwszego tańca weselnego. Polecam w 100\%.
2017-06-25 22:42:48
Adam Puh

Adam Puh

Opinia:
pozytywna
Pamiętam, jak pierwszy raz zobaczyłam panią Magdalenę na targach ślubnych. Wyglądała jak gwiazda, błyszczała w tańcu i ślicznie tańczyła. Czułam od niej pewność siebie oraz wielką charyzmę. Poszliśmy z narzeczonym na zajęcia "Tańca ślubnego". Nie zawiodłam się. Wielka charyzma, serce i oddanie, a do tego niesamowita umiejętność nauki tańca. Bardzo uprzejma i cierpliwa osoba. Oczarowała nas tańcem. Pokochałam taniec. Serdecznie polecam tę szkołę tańca wszystkim, a szczególnie ludziom, którzy myślą, że nie potrafią nauczyć się tańczyć. Dziękuję także pani Magdalenie za całą naukę oraz "zarażenie" miłością do tańca. Każde zajęcia sprawiają mi dużą radość.
2017-06-16 20:37:46
Żaneta Mazurek

Żaneta Mazurek

Opinia:
pozytywna
Mimo tego, że słuch mam jakby słoń mi na ucho nadepnął to udało nauczyć się mnie tańca.
2017-06-16 20:14:12
Paweł Ficek

Paweł Ficek

Opinia:
pozytywna
Wspaniała szkoła tańca, zdecydowanie godna polecenia. Pani Magda jest doskonałą instruktorką, potrafi wytworzyć na zajęciach świetną, luźną atmosferę w której miło się pracuje nad tańcem. Pomimo tego, że zajęcia są grupowe, Pani Magda bacznie obserwuje każdą parę, traktuje indywidualnie, służąc wskazówkami, co i jak poprawić. Nauczyliśmy się bardzo wiele i z wielką przyjemnością będziemy kontynuować tę naukę w szkole tańca KT-Extra.
2017-06-10 21:28:04
Anna Wiśniewska

Anna Wiśniewska

Opinia:
pozytywna
Świetna szkoła tańca. Prowadząca ją Pani Magda ma znakomite podejście do nauczania. Ma bardzo indywidualne podejście do każdej pary. Dzięki niej w krótkim bardzo wiele się nauczyłem startując od zera.
2017-06-10 21:20:40
Piotr Nowak

Piotr Nowak

Opinia:
pozytywna
Szczerze polecam Szkołę Tańca Kt-extra. Bardzo wysoki poziom instruktorski (kadra z pasją), dogodne warunki do ćwiczeń oraz dobra lokalizacja. Zawsze z niecierpliwością czekam na dni w których odbywają się treningi. Pomimo zajęć grupowych, trenerzy podchodzą w tzw. międzyczasie indywidualnie do każdej z par, zwracają uwagę na elementy wymagające doskonalenia i motywują do ciągłego rozwoju w tańcu.
2017-06-07 22:11:57
Monika Za

Monika Za

Opinia:
pozytywna
Od ponad roku stale uczęszczam do Szkoły Tańca Kt-extra. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że zajęcia prowadzone są przez bardzo kompetentną kadrę. Trenerzy sumiennie podchodzą do każdego z uczestników, ucząc jak należy prowadzić (i być partnerami) w tańcu. Technika w poszczególnych tańcach rozkładana jest na czynniki pierwsze, dzięki czemu można od początku wyrabiać w sobie nawyki wpływające na całościowy efekt, który z zadowoleniem można obserwować w miarę praktyki. Bardzo sobie cenię ciepłą atmosferę oraz doborowe towarzystwo, które towarzyszą treningom tańca.
2017-06-07 22:02:50
Kamil Za.

Kamil Za.

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:18
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:18
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:18
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:18
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:18
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:18
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:18
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:18
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:18
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:17
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:17
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:17
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:17
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:17
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:17
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek

Opinia:
pozytywna
Super szkoła tańca, w której instruktorzy posiadają ogromną pasję do tego czym się zajmują.
2017-06-06 21:58:17
Marcin Aleksanderek

Marcin Aleksanderek